Babysalmesang

I Kokkedal kirke er det muligt at gå til babysalmesang for børn.

Forældre er også meget velkomne, og deres alder går vi ikke op i. Vi har også haft besøg af bedsteforældre flere gange, og de er også altid meget velkomne..

Hvad er babysalmesang?
Babysalmesang er en unik mulighed for at opleve et musikalsk rum i kirken med sin baby i fælleskab med med andre forældre og børn - på barnets præmisser. Fokus er på nærvær, sanseoplevelser, meditativ stemning båret af sang og musik. Vi begynder i kirken og slutter altid af med hyggeligt samvær over en skive brød og en kop kaffe/te.
Det er gratis at gå til babysalmesang i Kokkedal Kirke. Tilmelding er dog nødvendig.

Hvornår er der babysalmesang?
I øjeblikket er der babysalmesang hver torsdag kl.10.00 (på nær helligdage).
Få mere information ved sognepræst Kirsten Weile på telefon 23394656.

Babysalmesang og kirken.
Babysalmesang er et nyt tiltag i folkekirken – og det har vist sig at være populært. Mange griner lidt og laver sjov med, at de små børn altså ikke kan synge – selvom forældre har høje tanker om deres børn :-) Men babysalmesang har klaret modvinden og vist sig levedygtig. I en støjfyldt travl hverdag kan det være svært at finde helle til ro og nærvær – og her kan sangen være en genvej til at skabe rum for de væsentlige kvaliteter. Forældre oplever hvilket redskab de bærer med sig til at forandre en svær situation og til at styrke båndet mellem barn og voksen – og man behøver ikke at kunne synge! Værdien af sangen er for barnet af helt andre dimensioner end de parametre vi voksne normalt måler og vejer med. Endelig kan babysalmesangen være en god måde at lære sin kirke at kende og få gjort sit barn fortrolig med at komme i kirke!